DİNAR'DA GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ile Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ilçeyi ziyaret ederek yetkililerle bir araya geldi.

Dinar İlçesine  bağlı Akçaköy'deki şehit Jandarma Uzman Çavuş İzzet Taşbaş'ın ailesi ile Ankara Bilkent Rehabilitasyon Merkezinde halen tedavisi süren Çakıcı Köyündeki Jandarma Uzman Çavuş Gazi Nuri Karakaş'ın ailesini ziyaret eden Kumartaşlı ve Ceylan daha sonra ilçe Kaymakamı Mustafa Şahin ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mutlu Tokmak'ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında "Şehit Aileleri ve Gazi Dernekleri" olarak her zaman gazi ve şehitlerin yanlarında olduklarını belirten Kumartaşlı dernek çalışmaları hakkında KaymakamMustafa Şahin'e ve İlçe Jandarma Komutanı Mutlu Tokmak'a bilgi verdi.

Kumartaşlı ziyaretinde ayrıca,"Şehit ve gazi dernekleri olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Her zaman şehit ailelerinin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bu nedenle Dinarlı şehit ve gazimizin ailelerini ziyaret etmek istedik. Onlar bizim için çok değerliler, onların haklarını sonuna kadar savunacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi