Dinar CHP’den İYİ Parti’ye Ziyaret

İYİ Parti’nin geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bürosuna yapmış olduğu ziyaretin ardındanCumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi ile beraberindeki Kadın Kolları, İYİ Partinin seçim bürosuna ziyarette bulundu.

İYİ Parti seçim bürosuna gelen misafirleri Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Eşi Günsel Acar ve İYİ Parti Dinar ilçe başkanı İbrahim Acar karşıladı. Birlik beraberliğin ön planda tutulduğu ziyarette bir süre sohbet eden iki parti temsilcileri açıklamalarda bulundu.

İBRAHİM ACAR: BEN İTTİFAK DEMİYORUM! CUMHURİYETTEN YANA OLANLAR DİYORUM!

İYİ Parti ilçe başkanı İbrahim Acar yaptığı konuşmasında; “24 Haziran seçimi bu güne kadar yaşadığımız hiçbir seçim gibi değil, çok önemli. Parti başkanlarımız ittifak diyor ama ben ittifaktan yana değil cumhuriyetten yana olanlar diyorum. Biz Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi olarak bir grup oluşturduk. İYİ Partinin seçime katılmaması için büyük bir uğraş vardı. Fakat ben buradan dile getiriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir özveri ile bizim seçime girmemize sebep oldu. Kendisine buradan sizin aracılığınızla teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti parti kardeşliğine iyi bir başlangıç yaptı. Siyasi bir tecrübeme dayanarak bunun devam edeceğine inanıyorum. Ahmet Hakan Uyan beye adaylığında başarılar diliyorum.” Dedi.

MEVLÜT ER: 24 HAZİRAN BİR KIRILMA NOKTASIDIR!

Cumhuriyet Halk Partisi Dinar ilçe başkanı Mevlüt Er yaptığı konuşmasında; “Hepimiz bilmeliyiz ki 24 Haziran, herhangi bir siyasi partinin, bir takım insanların milletvekili olması veya cumhurbaşkanı seçilmesi değil, 24 Haziran bir ülkenin kırılma noktasıdır. Bunu şunun için söylüyorum; 16 yıldır tüm kesimler de yaptıkları kavgayı sonun da cumhuriyetle kavgaya kadar getirdiler. Demokrasi ve insan haklarıyla kavgaya kadar getirdiler. Ve öyle bir noktaya getirdiler ki, insanlarımızı birbiriyle kavga noktasına getirdiler.Burada olan barış iklimi inadına barış inadına demokrasi inadına insan hakları inadına Atatürk inadına cumhuriyettir. Geçmişimizle övünmektense geleceğimizle gurur duyacağımız bir ülkenin evlatlarına bu güzel ülkeyi çocuklarımıza en güzel şekilde hediye etmek gibi sorumluluğumuz var.” Dedi.

AHMET HAKAN UYAN: DEĞİŞTİRİYORUZ! YÜZÜMÜZÜ GÜNEŞE DÖNÜYORUZ! MİLLETÇE GELİYORUZ!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan yaptığı konuşmasında; “Bugün söz konusu vatansa; gerisi teferruattır! Sözünden hareketle değiştiriyoruz. Yüzümüzü güneşe dönüyoruz ve milletçe geliyoruz. İyi Partiye, Saadet Partisine ve Cumhuriyet Halk Partisine çıkmış oldukları bu kutlu yolda cumhuriyet yolunda devletin bekası yolunda 24 Haziran seçimlerinin öncelikle Dinarımıza milletimize Türkiye’mize hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

BAŞKAN ACAR: BU BİRLİK HİÇ BİR İL VE İLÇEDE YOK!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı konuşmasında; “24 Haziran’da ümit ediyorum ki mutlu sona erişeceğiz. İyi ümitlerle dört partinin bir araya gelerek çıktığı bu yolda güzel çalışmalar var iyi niyetler var iyi insanlar var. Bunun sonucunda çok güzel şeyler olacağına yürekten inanıyorum. Şunu iyi bilin ki; burada olan bu birlik hiçbir il ve ilçede yok. Yüce rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi