Dinar CHP’de Muammer Aşık Sürprizi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Dinar birinci sıra adayı Haydarlı Kasabasından yılların esnafı Muammer Aşık oldu.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili AV. Burcu Köksal seçim bürosu açılışı için gittiği Haydarlı’da İl Genel Meclisi 1. sıra adayı olarak Muammer Aşık’ın ismini açıkladı.

Geçtiğimiz dönem Ak Parti Haydarlı Belde Başkanı olarak görev yapan Muammer Aşık Haydarlı kasabasında sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip. 1970 yılında kasabada doğan ve 20 yıldan beri elektrikçilik işleriyle uğraşan Muammer Aşık CHP’den il genel meclis üyesi adayı yapıldı.

Dinar’da ve Çöl Ovasında Çok Olumlu Karşılandı

Muammer Aşık’ın adaylığının açıklanmasıyla birlikte Dinar’da ve Çöl Ovası olarak adlandırılan bölgede olumlu bir hava esti. Çöl ovasının tamamını tanıyan ve her köyde iş yapmış biri olan Muammer Aşık’ın çöl ovası oylarına sahip çıkabileceği iddia ediliyor.

Haydarlılı seçmen vatandaşlar Aşık’ın 1. sıra il genel meclisi üyesi adaylığının tam isabet olduğunu belirterek gazetemize şu açıklamalarda bulundular, “Muammer ağabeyimiz kasabamızın yıllardan beri esnaflık yapmış en temiz kişilerindendir. Çöl ovasının bütün köylerinde elektrik işi yapmış, vatandaşlara esnaflığıyla en iyi hizmeti vermiştir. Onun için çöl ovasının oylarının büyük bir kısmını Muammer Aşık alır ve CHP’den yıllar sonra il genel meclis üyesi çıkabilir.

Muammer Aşık’ın Seçilmesine Kesin Gözüyle Bakılıyor

Haydarlılı Muammer Aşık’ın CHP’den birinci sıra il genel meclisi üyesi olarak seçilmesine hem Dinar’da hem kasabada kesin gözüyle bakılıyor. Çok sevilen ve sayılan bir kişiliğinin olduğu bilinen Aşık’ın seçim çalışmalarına başladığı, köy köy gezip bütün oylara talip olacağı ifade ediliyor. İsmail Yılmaz

Editör: Haber Merkezi