Dinar BİLSEM’den Tarihi Başarı

Her yıl düzenlenen uluslararası nitelikte ve İngilizce diliyle soruların online paylaşıldığı yarışma platformunda dünyanın dört bir köşesinden katılımlar gerçekleşmektedir. Yarışma; problem çözme, eleştirel, analitik, yaratıcı düşünme gibi birçok beceriyi ölçmektedir.

Dünyada 38 ülkeden yaklaşık 50 bin öğrencinin katıldığı Uluslararası Caribou Matematik Yarışmasın da öğrencimiz Ferra BOZBAŞ yarışmanın 2. Etabı olan Kasım ayında Dünya 1'incisi olmuştur.

Ayrıca Seyyid Battal ATASOY, Elif İrem GÖKPINAR, Ahmet Aras KÖSEER, Rüya ESER %1'lik dilime girerek büyük başarı göstermiştir.

Kurum müdürü Mete KARAPINAR Caribou Komitesi tarafından hazırlanan başarı belgesini Ferra BOZBAŞ' takdim ederek, tebriklerini sunmuştur.

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencimiz Ferra BOZBAŞ'ı tebrik eder ayrıca yarışmanın düzenlenmesinde öncülük eden Bilal AÇIKGÖZ'e, öğrencilerin yarışmaya katılımının sağlanmasında destek veren İbrahim Emin DERYAL ile Kemal BENLİ'ye ve tüm Dinar Bilim ve Sanat Merkezi idareci ve öğretmenlerine de teşekkür ederiz

Editör: Haber Merkezi