Dinar Belediyesinden ihtiyaç sahibi 700 aileye Ramazan ayı paketi

Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatları ile hazırlatılan Ramazan paketleri, yardıma muhtaç ailelere dağıtılıyor.

“YAKLAŞIK 700 AİLEYE DAĞITILACAK”

İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından alınan verilere göre İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi yaklaşık 700 aileye gıda paketi dağıtan belediyemiz ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, yaptığı açıklamada, “Sosyal yardımlaşmanın en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayında belediye olarak göreve geldiğimiz ilk yıl iftar çadırı uygulamasını başlatarak ramazan ayı boyunca tüm hemşerilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde iftarımızı yaptık. Pandemi sürecinin başlaması ile birlikte 2020 yılından bu yana ise ihtiyaç sahibi ailelerimize ramazan ayı paketi ile destek olmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın şimdiden mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla kutluyorum. Ramazan paylaştıkça güzel” dedi.

Editör: Haber Merkezi