Dinar Belediyesinden Esnaflara İftar Yemeği
Dinar Belediyesi iftar yemeklerine devam ediyor. Belediye Suçıkan Park tesislerinde Sanayi ve çarşı esnafına verilen iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katılımıyla gerçekleşti.
Belediye Başkanı Saffet Acar ve Mhp ilçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Acar, Avukat Öncül Kazancı, Belediye Suçıkan park bahçesindeki iftar programında konukları tek tek karşıladı
İftar Yemeğine Mhp Afyonkarahisar Milletvekili Kemalletin Yılmaz, Mhp Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mehmet Parsak, İl Başkanı Aziz Arslan, İlçe Başkanı İbrahim Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri, Tatarlı Belediye Başkanı, Cahit Akgül, Haydarlı Belediye Başkanı Osman Över, Uluköy Belediye Başkanı, Orhan Kürkçü, Dinar ve çevre ilçe Mhp teşkilat üyeleri, ve vatandaşlar katıldı.
Yaklaşık 2 Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen Mübarek Ramazan ayında bir araya gelip iftar yemeğinde buluşan vatandaşlar duaların okunmasıyla oruçlarını açtılar.
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar basın mensuplarına yaptığı konuşmasında şunları söyledi ;” Bildiğiniz gibi Ramazan ayı birlik beraberlik, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü ayıdır. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olur. Bu mübarek ayda açtığımız sofralar bu güzelliklere vesile olsun. Her sene verdiğimiz iftar yemeklerine bu senede devam ediyoruz. Esnaf arkadaşlarımız dostlarımız katılımıyla gerçekleşti “ Dedi.
Editör: Haber Merkezi