Dinar Belediyesi’nden 15 Temmuz'a özel resim sergisi

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde düzenlenen etkinlikler kapsamında Belediyemiz tarafından Belediye Hizmet binası önüne #Türkiye Geçilmez adlı 15 Temmuz'a özel resim sergisi açıldı.

Sergi açılışı öncesinde Saygı duruşunda bulunularak akabinde İstiklal Marşı okundu. Sergi açılışı; Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Belediyemiz Hizmet binası önünde yer alan Resim sergisine tüm vatandaşlarımızı davet eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “15 Temmuz’ da gerçekleşen hain darbe girişimi Aziz milletimizin dik duruşu ile başarısız olmuştur. 15 Temmuz’dan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından başlatılan Cumhur İttifakı kararlılık ile devam etmektedir. Bizlerde Cumhur İttifakı olarak 15 Temmuz'u Unutmadık unutturmayacağız. Ülkemizin bekası için canını siper eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum. Tüm vatandaşlarımızı 19 Temmuz’a kadar belediyemiz hizmet binası önünde olacak olan Resim Sergisini ziyaret etmeye davet ediyorum. "dedi.

Resim sergimizde Yarın Cuma namazının ardından Şehitlerimizin ruhuna ithafen Etli pilav ikramı yapılacaktır. Tüm Halkımız davetlidir.

19 Temmuz Pazartesi gününe kadar açık olacak resim sergisinde 15 Temmuz' a dair resimlerin yer almasının yanı sıra Sergi alanında Televizyon üzerinden 15 Temmuz’a dair konuşmalar ve videolar sinevizyon olarak yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi