Dinar Belediyesi “Ege İlleri Tanıtım Günleri”ne katıldı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, ANFA Altınpark Fuar Alanında Egem Platformu tarafından 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında düzenlenen “12. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri açılışına katıldı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’yı açılış töreninde belediye bandomuz karşıladı.

Açılış Töreninde Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız belediye bandomuz tarafından canlı olarak söylendi.

Dinar Belediyesi olarak düzenli bir şekilde katıldığımız ve geleneksel olarak düzenlenen “Ege İlleri Tanıtım Günleri” Ankara ANFA Altınpark Fuar Alanında yapılan törenle kapılarını vatandaşlarımıza açtı.

Açılış töreni Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Belediye Başkanları, protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Açılış töreninde ilk olarak Dinar Belediye Bandomuz sahne aldı. Ali Çavuş bandosu olarak da tanınan belediye bandomuz güzel bir gösteri sundu. Vatandaşlarımızın beğenisini alarak açılış törenine damga vurdu.

Açılış töreninin akabinde Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Mehmet Taytak ile birlikte belediyemiz standında bir süre sohbet ederek ilçemizin yöresel ürünlerinden ve Dinarımızın simgesi Suçıkanımızın maketini takdim etti. Afyonkarahisar, Kütahya, İzmir, Aydın, Muğla, Uşak, Denizli, Manisa illerimiz ve ilçelerinden katılım sağlayan yerlerin standları gezilerek getirmiş oldukları ürünler incelenerek yapımları ile ilgili yetkililerden bilgi aldılar.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı 12. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günlerinde, ilçemizi başkentlilere tanıtmak amacıyla bizzat katılarak belediyenin çalışmalarını başkentlilere kendisi aktararak gelen misafirlere dinarımızın simgesi Suçıkanımızın ışıklı maketinden ve çeşitli hediyelerden dağıttı. Daha sonra Ankara Afyonlular Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan ve Bando ekibimizle diğer stantları gezerek görevlilere hayırlı olsun dileklerini ileterek bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı etkinliğin açılışına katılarak vatandaşlarımız ile belediyemiz standında sohbetler ederek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Tanıtım Günlerinde yapmış olduğu açıklamada; “Dinar Belediyesi olarak hemen hemen bütün fuar organizasyonlarına katılarak ilçemizin adını bütün platformlarda duyurmak istiyoruz. Burada açılış töreninde belediye bandomuz güzel bir gösteri sunarak vatandaşlarımızdan büyük beğeni aldı. Ankara ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızın bizleri takip ettiklerinden, yapılan hizmetlerden dolayı bizlere yaptıkları geri dönüşler mutlu ediyor. Standımıza yoğun bir ilgi var. Bizleri Ankara’da yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyor, Ankara’ya yolu düşen hemşerilerimize de gezip görmelerini tavsiye ediyorum” dedi

Editör: Haber Merkezi