Dinar Belediye Spor 3 puanı 3 farkla aldı

Dinar Belediye Spor Salar Belediye Spor maçı öncesi 2021-2022 Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi futbol sezonu açılış töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene; Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Dinar Belediye Spor Başkanı Fahri Gündüz, Dinar Belediye Spor yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

2021-2022 Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi futbol sezonu açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı yaptığı konuşmada “Öncelikle yeni sezonda başta Dinar Belediye Sporumuz olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyorum. İnşallah güzel sonuçların alındığı bir sezon olur. Maçı yönetecek o hakemlerimiz, Kıymetli sporsever hemşerilerim, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler ve iki spor kulübünün değerli yöneticileri hepiniz hoş geldiniz. İnşallah güzel bir maç olur iki takımada başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından maçı yönetecek olan hakeme, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er tarafından yan hakemlere ve Dinar Belediye Spor Kulübü Başkanı Fahri Gündüz tarafından takım kaptanlarına çiçek takdim edildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Dinar Belediye Spor Salar Belediye Spor maçı başladı.

Oldukça çekişmeli geçen maçta ilk golü Salar Belediye Spor buldu. İlerleyen dakikalarda bir gol daha bulan Salar Belediye Spor skoru 2-0 a getirdi.

Dinar Belediye Sporun geriye düştüğü maçta aradığı golü bularak farkı 1’e indirdi. Takımımız bir gol daha bularak skorda eşitliği yakaladı.

İkinci yarıda çok iyi bir oyun sergileyen Dinar Belediye Spor sahadan 3 farklık bir skor ile 5-2 galip ayrıldı.

Maç sonrasında Belediye Başkanı Nihat Sarı maçı yöneten hakemleri, her iki takım yönetimini ve futbolcularını tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi