Dinar Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu 
Milliyetçi Hareket Partisinden kontenjan adayları olan Rafet Şimşek ve Derviş Duman MHP’nin Belediye Başkanlığını kazanmasından dolayı direk meclis üyesi oldular.
Duman ve Şimşek’in yanı sıra MHP’nin ilk sekiz Meclis Üyesi de 15 kişilik meclis üyesi listesine girmeyi başardı. MHP’nin 9085 Ak Parti’nin ise 5282 oy aldığı yerel seçim sonuçlarına göre sekiz kişi MHP’den 5 kişi ise Ak Parti’den meclise girmiş oldu. Cumhuriyet Halk Partisinden ise Belediye Meclisine giren aday olmadı. Bu sonuçlara göre Dinar Belediye Meclis Üyeleri şu isimlerden oluştu.
Rafet Şimşek, Derviş Duman, Seydi Güçlü, Selahattin Moran, Metin Zeybek, Sami Soytürk, Necdet Özcan, Abbas Çetin, Erkan Mehmet Karataş, Erkan Kırtaş, İsmet Yıldız, Hamdi Demiray, Osman Duman, Osman Çelik, Selahattin Duman’dan olarak şekillendi.
İl Genel Meclis Üyeliklerinde ise Dinar genelindeki oylamada Ak Parti 11954 oy MHP 11885 oy ve CHP 4593 oy almıştı. Çıkan bu sonuçlara göre ise, Dinar’ın üç kontenjanı bulunan Afyonkarahisar İl Genel Meclis üyeliklerine Ak Parti’den iki MHP’den ise bir kişi girdi. Buna göre, Ak Parti’den Hüseyin Demirkan ve Alim Akgül, MHP’den ise İbrahim Acar il genel meclis üyesi oldu.
Editör: Haber Merkezi