Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Gazilerimizin ve Şehit Ailelerimizin Her zaman yanındayız”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen programlara katıldı.

Cumhuriyet Meydanımızda düzenlenen program Dinar İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından çelenklerin Atatürk anıtına bırakılmasıyla başlayarak, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde Belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen programın ardından Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, protokol üyeleri, STK Temsilcileri ve daire amirleri Gaziler Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

“GAZİLERİMİZİ BELEDİYEMİZDE AĞIRLADIK”

Dernek ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Gazileri belediyede ağırlayan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Gazilerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Vatanımız için gözünü kırpmadan şehit olan kahraman askerlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.

BELEDİYE TARAFINDAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZE YEMEK İKRAMI YAPILDI

Gaziler Günü kutlama programları kapsamında Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Şehit ve Gazi ailelerimiz ile Dinar Belediyesi Suçıkan Park Tesislerimizde gerçekleştirilen yemek ikramında bir araya geldi.

Yemek programında Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi Gazilik unvanı nesiller boyu yaşanacak bir onurdur. Belediye olarak her zaman Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Vatanımız uğruna canlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazilerimize sağlıklı bir hayat geçirmelerini temenni ediyor katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

i.

Editör: Haber Merkezi