Dinar Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu
Dinar Anadolu Lisesi’nde 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet günü düzenlendi. 4 yıl boyunca büyük emekler vererek emeğinin karşılığını alan öğrenciler büyük bir mezuniyet sevinci yaşadı. İlçe kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Sağlam, Müftü Celil Şimşek’in de teşrif ettiği programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Necdet Yıldız şunları söyledi, “Zaman bir su misali hızla akıp geçiyor. Bir eğitim öğretim yılının hatta bir okulun sonuna geldik. Öğretmenleriniz olarak bizler öğretmenlik görevlerimiz dışında, bir büyüğünüz olarak, gideceğini o uzun ve zor hayat yolunda işinize yarayacak, başarılı, becerikli, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, alışkanlıklar kazandırmaya çalıştık. Öğrencilerine bir evlat şefkati ve hassasiyeti ile yaklaşan, onları eğiten, öğreten, biçimlendiren öğretmen arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.
Son sınıflardan mezun olan öğrenciler adına veda konuşması yapan Şevval Atçı,Nur Coşkun ve Nilsu Karakoç’un duygulu veda konuşmalarını dinleyenleri de duygulandırdı.Nilsu Karakoç duygulu konuşmasını ”Artık mezun oluyoruz ağzımdan 4 yıl diye çıkıveren…Çok güzeldi desem az,çok yorucuydu desem hafif,nasıl başlamıştık ya desem,nasıl biter bir anda desem duygusal olacak.Hatırlıyor musunuz o günü diye başlasam onca anı diziliverecek hafızalarda.Bu gönül yolculuğunda elimizden tutan uğruna köle olacağımız öğretmenlerimize,bu koca kalpli okulun tüm çalışanlarına binlerce teşekkür…Mustafa Kemalin yıllar önce gönderdiği gibi,birer kıvılcım gibi gidiyoruz ama elbette birer alev olarak döneceğiz.Velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz her şey için.Dinar Anadolu Lisesi unutma bizi çünkü biz seni unutmayacağız” dedi.
Sergi Açılışı Yapıldı
Dinar Anadolu Lisesi yılsonu sergisi resim öğretmeni Hakan Korkmaz eşliğinde açıldı. Resim sergisinin konusunu Dinar olarak belirleyen öğrencilerin yapmış olduğu Suçıkan Park resmi en beğenilen resim oldu. Araştırmacı gazeteci yazar Ayhan Kalkan resim sergisinde Suçıkan Park resmi çizen öğrenciye kendi yazmış olduğu kitaplarını hediye etti. Kaymakam Kula, Başkan Acar ve Milli Eğitim Müdürü Tahtaoğlu resim öğretmeni ile birlikte sergiyi gezerek resimler hakkında bilgi aldı.
Editör: Haber Merkezi