Dinar Anadolu Lisesi 96 öğrencisi kep fırlattı

Dinar Anadolu Lisesi2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında 96 12.sınıf öğrencileri mezuniyet Pilav gününde Kep fırlattılar. Eski cezaevi yanındaki okul bahçesinde yapılan Mezuniyet pilavı ve kep atma töreni 09 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat11.30 da okulun öğrencilerinden Döndü Demirlenk ve Muhammet Özcan ikilisinin sunuculuğunu yaptığı programda Saygı duruşu sonrası İstiklal marşı söylenerek okul müdürü Adem Tezcan yaptığı konuşmasında velilere ve öğrencilere hitap ederek duygulu bir konuşma yaptı. Tezcan ”Kendilerini ayakları üstünde yetiştirmeye gayret ettik. Meydana gelen sorunlarımızı siz velilerimiz ve idarecilerimizle çözmemize yardımcı oldunuz. Biz tüm personelimiz Eğitim olmadan öğretim olmaz sözleriyle çalışmaya gayret gösterdik. Öğrencilerimizin saçlarının bir teline bile zarar vermemeye uğraşıp çaba gösterdik. Bundan sonra onların takibi s.z velilere aittir. Bazen sizleri kırdık bazen de sizler bizi üzdünüz. Ama keşge sözünü unutmayın ve bu sözü kullanmamaya gayret gösterin ve ilk önce kendinizi sonra ailenizi ve sonra da Ülkenizi sevin” dedi.

Okulunu birincilikle bitiren 12.sınıf öğrencisi Sümeyra Şeyma Tutar öğretmenlerine ve ailesine hitaben yaptığı konuşması sonrası Sunucular Başöğretmenleri Atatük’ten özlü sözler söyleyerek programı elektriğin kesilmesine aldırmayarak devam ettiler.Okulun Folklor ekibinin gösterisi sonrası Okulun Bayrak ve Flama devir teslimi yapıldı.

12.sınıf öğrencisi Şamil Yırtıcı 11.sınıf öğrencisi Hüseyin Topçu ya teslim etti TOPÇU “Rengini atalarımızın kanından almış bu şanlı Bayrağın ulusumuzun bağımsızlık sembolü olduğunu biliyor ve onu teslim almaktan guru duyuyoruz. Bu günden itibaren teslim edeceğimiz güne kadar gururla taşıyacağımıza; Bu kutsal emaneti bizden sonraki sınıflara devredeceğimize söz veriyoruz” diyerek Bayrağı teslim alırken12.sınıf öğrencisi Emine Kübra Yeşilpınar da okul flamasını 11.sınıftan Fatma Nur Buhurcu ya teslim etti .

Okulun 5 12 sınıfından 95 mezun oan öğrencilerden S.Şeyma Tutar okul birincisi olurken Kübra Yıldız ikinci,Sude Sağol da üçüncü olarak bitirdiler.3 öğrenci Okul müdürü ve öğretmenleri tarafından plaket ve madalya vererek ödüllendirildiler.Daha sonra 95 öğrenciye teşekkür belgeleri verilerek KEP fırlatma töreni sonrası plav ikramıyla proğram sona erdi.

Haber ve Foto ;Ayhan Kalkan

Editör: Haber Merkezi