Dinar ADD’den 11. Kongre

Atatürkçü Düşünce Derneği Dinar Şube Başkanlığının 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı Belediye Kültür Merkezi düğün salonunda gerçekleştirildi.

Tek liste şeklinde mevcut başkan Kenan Özdemir ile yeniden belirlenen yönetim kurulu ve diğer üyeler, kongrede tanıtıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongreye eski belediye başkanı Muhammet Yıldırım divan başkanlığı yaptı.

Bir açılış konuşması yapan Atatürkçü Düşünde Derneği Dinar Şube Başkanı Kenan Özdemir şunları söyledi, ““Hepimizin bildiği gibi Mustafa Kemal Atatürk dünya döneminin liderleri içerisinden 21 nci yüzyıla geçebilen tek liderdir. Üstelik diğer liderler kendi halkları tarafından yok edilmemin acısını yaşamışken, o hala halkının ve dünyanın nabzında en büyük canlılığıyla, sevgisiyle, saygısıyla hala yaşayabilen dünyadaki tek lider.” Dedi.

Yapılan kongre sonucunda ise ADD şube başkanlığına Kenan Özdemir seçilirken, yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu, Naciye Kahraman, Oğuz Başkaya, Zeki Demir, Ümit Akçeşme, Naci Ermen, Saime Tüzün Hasçelik

Denetim Kurulu Üyeleri, Ali Akdağ, Ali Gürbüz ve Ali Başal

Editör: Haber Merkezi