DEGDER, Akdeniz’e Teşekkür Etti

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği (DEGDER) Akdeniz Tesisler Sahibi Muhammed Akdeniz’e eğitme verdiği destekten ötürü teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Park Ala Salonunda Eğitime katkı Gecesi altında bir program düzenlenmiş ve gecede öğrencilere burs imkânları sağlanmıştı. Her yıl olduğu gibi bu yılda da eğitim ve öğretime çok büyük destek veren Dinarlı İş adamı Muhammed Akdeniz bu bağlamda iş yerinde ziyaret edildi.

Dinar DEGDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tombuloğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Acar, Mehmet Karataş, Oğuz Başkaya ve Fatih Karataş’ın katıldığı ziyaret programında verilen destekten ötürü teşekkür edildi.

DEGDER Başkanı Ömer Tombuloğlu burada yaptığı konuşmasında, öğrencilere burs veren onları her zaman destekleyen değerli iş adamlarımıza verdiği destekten ötürü teşekkür ettiklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Acar ise, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin çok daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmelerini sağlamak adına ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Dinarlı İş Adamı Muhammed Akdeniz, eğitim öğretim denilince kan suların durduğunu ve öğrencilere her türlü desteği her zaman vereceğini ifade ederek şunları söyledi, “En büyük eksik eğitimsizlik. Dolayısıyla gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak adına herkes elini taşın altına koymalıdır” dedi.

Editör: Haber Merkezi