Cumhur İttifakı Adayı Sarı, Pazarcı Esnaflarıyla Buluştu

Cumhur İttifakı Ak Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, seçim çalışmaları kapsamında Salı pazarında esnaflık yapan vatandaşları ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe'nin de katıldığı pazarcılar toplantısında esnafların ve pazar yerinin sorunları görüşüldü.

Salı Pazarı esnafları Cumhur İttifakı adayı Nihat Sarı'ya pazar yerinde çektikleri sorunları, yapılması gereken işleri ve esnafların durumları hakkındaki taleplerini anlattı.

Dinar'ın yerli esnafına sahip çıkılmasını talep eden esnaflar, "Kapalı bir pazar yeri, organik ürünlerin satılabileceği bir yoğurt pazarı talep ediyoruz. Aynı zamanda her esnafın yeri belli olsun. Parsel çalışması yapılarak pazarcılarımızın tezgah açtıkları bölgeleri net olarak ayarlayalım" dediler.

Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı ise, pazarcı esnaflarının dert ve sorunlarını çok iyi bildiğini ifade ederek şunları söyledi, "Dinar Salı pazarımızı komple yeniden güzel bir projeyle yapmayı düşünüyoruz. Süt, yoğurt ve peynir satan ablalarımıza, kardeşlerimize de kapalı bir yer yapacağız. Esnaflarımızın tümüne sahip çıkacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ise Ak Parti ile neden ittifak yaptıklarını esnaflara anlatarak, birlik ve beraberlik içerisinde Dinar'a hizmet etmek istediklerini, Cumhur İttifakı adayı olan Nihat Sarı'ya destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi