Çöp Toplama Aracı hizmete başladı

İl Özel İdaresinin yeni almış olduğu 3 adet Çöp Toplama Aracından bir tanesi Dinar ilçesine verilmişti.

Dinar’a getirilen araç hükümet konağı önünde gerekli incelemeleri yapıldıktan sonra İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya tarafından araç şoförü Ramazan Çınar’a teslim edildi.

İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Güçlü’nün aracın özelliklerini tanıttığı programda konuşan İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, “Öncelikli olarak yeni çöp toplama aracımız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da yapılan tören ile 3 adet araç teslim edilmişti. Dinar’a düşen bir adet çöp toplama aracı ise bize gönderildi. Bu aracımız köylerin çöplerini toplayacak. Geniş, daha büyük ve yeni olması nedeniyle çöp toplama hizmetleri, daha seri bir hale gelecek. Ben emeği geçen başta sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’a, İl Genel meclisine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Araç teslim törenine kaymakam Kapankaya’nın yanı sıra, İlçe milli eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Yazı İşleri Müdürü Tekim Mumcu, İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Güçlü, Köylere hizmet götürme birliği müdürü Fevzi Şen’de katıldı.

Editör: Haber Merkezi