CHP’li Vekiller Dinar’da Vatandaşların Sorunlarını Dinledi


Dinar Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı tarafından organize edilen “Halkımızla Buluşuyoruz” isimli toplantı Dinar Park Ala toplantı ve seminer salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun, İYİ Parti İlçe Başkanı Oktay Sayın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, ADD Başkanı Kenan Özdemir, Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz, iş adamları, esnaflar, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda açılış konuşması yapan CHP Dinar İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan, bu toplantının sadece CHP toplantısı olmadığını, genel merkezin kararıyla Türkiye’nin pek çok ilinde saha çalışmalarını yaptığını söyledi. Geniş katılımlı bir toplantı olduğunu da kaydeden Arıkan şunları söyledi, “Buradaki amacımız halkımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin, esnafımızın, çiftçilerimizin bütün sorunlarını dinleyerek partimizden istedikleri nelerdiri araştırmaktır. Fikir alışverişinde bulunmak için burada toplandık. Burada CHP’ye oy vermemiş olan vatandaşlarımız da var. Herkesin fikirlerini alarak genel merkezimize sunacağız” dedi.

CHP PM üyesi Pınar Uzun, Dinar’da katıldığı toplantıda, gençlerin ve kadınların gözetildiği, adaletin kamunun ve özel yaşamın her alanında sağlandığı, sanayinin, tarımın, çiftçinin bütün sorunlarının çözüldüğü bir ülke olabilmek için burada olduklarını söyledi.

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban ise, Halkın sesi olmak için bu tür toplantılar yaptıklarını, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütün talimatıyla bütün ülkeyi gezdiklerini kaydetti. Halktan yaşadıkları sorunları da anlatmasını isteyen Alban, “Burada yaşadığınız sıkıntıları sizlerden alarak hiçbir ekleme yapmadan genel merkezimize sunacağız” şeklinde konuştu.

Son olarak bir konuşma yapan CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdiğini söyleyerek, “Genel başkanın bizlere verdiği talimat şudur. Gidin insanların bulunduğu mekanlarda, dertlerini dinleyin, dertlerine hiçbir şey katmadan bize taşıyın dedi. İlçe başkanımız bizi büyük bir toplulukla buluşturduğu için teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantının ilerleyen bölümlerinde ise vatandaşlar dert ve sorunlarını söz alarak milletvekillerine aktardı. >> İsmail Yılmaz-Dinar.

Editör: Haber Merkezi