Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Tam Bana Göre Festivali”nde Dinar’ı Tanıtıyor

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 5-9 Ekim tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşen Belediyenin de standının yer aldığı Bana Göre Festivalinin açılış programına katıldı.

Festivalin açılış programının ardından Festival alanında bulunan standları gezerek Belediye başkanları ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, akabinde ise Standa gelen misafirlerimizi ağırladı.

"COĞRAFİ TESCİLLİ TAPTAMA YEMEĞİMİZİ İKRAM ETTİK"

Standa gelen vatandaşlara coğrafi tescilli yöresel lezzet taptama ikram edildi.

"DİNARIMIZIN TARİHİYLE İLGİLİ KITAPLARIMIZI ÜCRETSİZ DAGITIYORUZ"

Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Belediye Kültür hizmetleri kapsamında basımı yapılan Dinarın tarihi ile ilgili köşe yazarları tarafından kaleme alınan kitaplar da vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Dinarımızın bir tarih şehri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Menderes Nehrinin doğduğu ilk müzik yarışmasının yapıldığı ve bir çok medeniyete ev sahipliği yapan ilçemizi her platformda tanıtıyoruz. Bugün standımıza gelen misafirlerimize ilçemizde yaptığımız sosyal belediyecilik çalışmalarımızın yer aldığı broşürlerden takdim ediyoruz. İlçemizi her zaman en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz. Ankara'da bulunan tüm hemşehrilerimizi standımızı ziyaret etmeye yöresel lezzetimiz olan taptama yemeğinin lezzetine bakmaya davet ediyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi