Bayramında Dinar’ın Sokakları Bomboş Kaldı

Dinar’da Ramazan Bayramının ilk gününde bütün sokaklar bomboş kaldı.

İç İşleri Bakanlığının Kovid 19 salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasında Ramazan Bayramında görevliler ve izinliler haricinde kimse sokağa çıkmadı.

Dinar’ın şehir merkezi, cadde ve sokakları, şehirler arası ana yollar ve diğer kalan bütün bölgelerde büyük bir sessizlik hakimdi.

Biraz buruk ve hüzünlü bir Ramazan Bayramı yaşayan Dinarlılar, bir birleriyle bayramlaşamamanın da üzüntüsünü yaşadı. Vatandaşlarımız telefon aracılığı ya da internet üzerinden görüntülü ve sesli olarak birbirleriyle konuşarak Ramazan Bayramını kutladı.

Bayramın birinci gününde her zaman olduğu gibi polislerimiz yine iş başındaydı. İlçenin cadde ve sokaklarında büyük bir özveriyle Ramazan Bayramında görevlerini yerine getiren emniyet güçleri yasağa uymayanlara gerekli işlemleri gerçekleştirdi.

Her şeyin insan sağlığı için yapıldığı, kısıtlamaların ve yasakların uygulandığı bütün ülkemizde vatandaşlarımızın neredeyse hepsi kurallara uyarak evlerinde kaldı.

Dinar’da vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak için iki nöbetçi ekmek fırını açık kalarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etti.

Editör: Haber Merkezi