Başkan Zeybek Dinar’ı ve Çevre İlçeleri Ziyaret Etti


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ilçe ziyaretlerine başladı. Korona Virüs sebebiyle 2020 yılı içerisinde gerçekleştirmek istediği ziyaretleri yapamayan Başkan Zeybek, Başmakçı, Dazkırı, Evciler ve Dinar ilçelerini gezdi.
İlk önce Evciler Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’yü, Dazkırı Ak Parti İlçe Teşkilatını, Evciler Ak Parti İlçe Teşkilatını, Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş’ı, son olarak ise Dinar’da Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er’i, partilileri ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Zeybek, 2019 yerel seçimlerden sonra seçilen belediye başkanlarını pandemi nedeniyle bir türlü ziyaret edemediğini belirterek şunları söyledi, “Dinar’da Nihat Başkan, Tatarlı’da Şuayyup Başkan hızlı bir çalışma temposuna girerek en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. İnşallah kısa sürede bu virüsü atlatırız. Başkanlarımızın hepsine misafir perverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Dinar’da çok güzel bir birlik ve beraberlik var. İnşallah daha güzel işleri başaracağız” dedi.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ise Afyonkarahisar Belediyesinin ve Başkan Mehmet ZeybeK’in desteklerinden ötürü teşekkür ettiğini, halka hizmet noktasında Dinar’da en güzel çalışmalara imza atıldığını söyledi.
Yapılan konuşmaların akabinde ise karşılıklı istişareler gerçekleştirildi. İsmail Yılmaz-Dinar
 

Editör: Haber Merkezi