Başkan Sarı,”Çocuklarımızın karne sevincini paylaştık”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla Dinar Menderes İlkokulu ve Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programlarında öğrencilerle ile bir araya gelerek karne sevinçlerine ortak oldu.

“ÇOCUKLARIMIZDAN BAŞKANIMIZA SEVGİ GÖSTERİSİ”

Öğrenci dostu Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, her zaman olduğu gibi yine okullarda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.

İlk olarak Menderes İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programında öğrenciler ile bir araya gelen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya öğrencilerimiz günün anısına çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

İnce hediyeleri dolayısıyla öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimize teşekkür eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek, eğitim öğretim yılı boyunca çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları adına fedakârca görev yapan öğretmenlerimize teşekkür etti.

Akabinde ise Menderes İlkokulumuzda bulunan 1.sınıf öğrencilerimizin karne dağıtımını gerçekleştiren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilerimizin karne sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, tatil döneminde bol bol kitap okumaları temennisinde bulunup, öğrencilerimizi tebrik etti.

“ŞEHİT SÜLEYMAN ŞAHİN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZDEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR”

Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokulunda gerçekleşen karne dağıtım programında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilerimiz ile bir süre okul bahçesinde sohbet ederek, karneleri ile ilgili öğrencilerimizden bilgi aldı.

Akabinde ise sınıflarımıza geçerek öğrencilerin karne dağıtımını gerçekleştirip, öğrencilerimize tatil dönemlerinde bol bol kitap okumaları temennisinde bulunan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, karne dağıtırken öğrencilerimizi derslerinde göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik etti.

Okul Müdürü Bayram Yüksel, öğrencilerimiz adına anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya okullarına vermiş olduğu destekler ve ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi