Başkan Sarı, Üniversiteli Öğrencilerimiz ile iftar programında bir araya geldi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Öğrencilerimiz ile bir araya geldiği iftar programında öğrencilerimizin her zaman yanında olduğunu vermiş olduğu destekler ile bir kez daha gösterdi.

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YURTTAN OKULA ULAŞIMI İÇİN ÜCRETSİZ SERVİSİMİZ DEVAM EDİYOR

Öğrencilerimiz ile mübarek Ramazan ayında bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Sarı, " Üniversiteli öğrencilerimizin yurttan okula gelirken yaşamış olduğu ulaşım sorunu çözdüklerini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti.

"ÜNİVERSİTELI GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDİYORUZ"

Üniversitemizde eğitim gören tüm öğrencilerimiz bundan sonra Kapalı Spor Salonumuzdan ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Ayrıca öğrencilerimizin kullanması için daha önce ücretsiz olarak vermiş olduğumuz bisikletlere ek olarak 5 adet daha yeni bisiklet hediye ediyoruz.

Son olarak ise öğrencilerimize basketbol sahası yapacağımızın müjdesini veriyorum.

Gençlerimizin her zaman yanındayız. Tüm öğrencilerimize hayırlı ramazanlar diliyorum."dedi.

Dinar KYK Yurdunda Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkerim Yıllık ve Kyk Müdürü Canan Gül Manav'ın hazır bulunduğu iftar programına; İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Emniyet Müdüru Nihat Pulat, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, Kyk personeli ve öğrenciler katıldı.

Editör: Haber Merkezi