Başkan Sarı, “TOKİ 110 konutlara doğalgaz hayırlı olsun”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın girişimleriyle TOKİ 110 konutlarda, doğalgaz çalışmaları başladı.

TOKİ 110 konutlarda yaşayan vatandaşların yoğun olarak talep ettiği konulardan biri olan doğalgaza kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Nihat Sarı mahallenin doğalgaza kavuşması için ilgili kurumlar ile görüşmesi neticesinde yatırım programına alınarak Doğalgaz yetkilileri tarafından çalışmalar başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, TOKİ 110 konut sakinleri ile bir süre sohbet etti. Konut sakinleri uzun süredir doğalgaz dolayısıyla yaşadıkları sıkıntının çözülmesini sağlayan Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.

Çalışmalarla ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşerilerimizle birlikte kararlar almayı, onlarla birlikte hareket etmeyi istiyoruz. İnşallah hizmet odaklı, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. TOKİ 110 konut sakinlerimiz girişimlerimiz neticesinde doğalgaza kavuşuyor. Altyapı çalışmaları başladı ve inşallah en kısa sürede mahalleye gaz verilecek. Doğalgazın getirilmesinde bizlere destek veren Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ve AKSA Doğalgaz yetkililerine teşekkür ediyorum. TOKİ 110 konut sakinlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Editör: Haber Merkezi