Başkan Sarı, “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için ne yapsak azdır”

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya ziyarette bulunarak Türkiye Mehmetçik Vakfı’nın ve Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin 2022 yılı takvimini hediye etti.

Şehitlerimizin resimlerinin yer aldığı bu anlamlı takvim hediyesi dolayısıyla teşekkür eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Vatanımız için gözlerini kırpmadan vatanımız uğruna şehit düşen kahraman askerlerimizi sevgi, saygı ve şükranla anıyorum. Belediye olarak her zaman Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız.

“SENEYE BASILACAK OLAN TAKVİM İÇİN BELEDİYE OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

İnşallah seneye belediye olarak Derneğimiz işbirliği ile takvimin basımı için gerekli desteği vermeye hazırız. Tekrardan tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize sağlıklı ömürler temenni ediyorum.” dedi.

Ziyarette bir konuşmada Dernek Temsilcisi Ceylan gerçekleştirdi.

Ceylan konuşmasında; “Türkiye Mehmetçik Vakfı’nın ve Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin 2022 yılı takvimini Belediye Başkanımız Sayın Nihat Sarı’ya takdim ettik. Kendileri sağ olsun bizlerin ve şehit ailelerinin her zaman yanında oluyor. Bir daha ki takvim basımında belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız demesi bizleri mutlu etti. İlgi ve alakaları dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi