Başkan Sarı parke taşı döşeme ve su kanalları yenileme çalışmaları yerinde inceledi

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, ilçemiz sanayi mahallesinde gerçekleştirilen parke taşı döşeme çalışmalarını ve itfaiye mahallesinde yapılan su kanalları yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçemiz sanayi mahallesinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yolunda yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Nihat Sarı, mahalle muhtarı Günay Duman ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Ardından ise Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İtfaiye Mahallesinde yapımı devam eden su kanalları yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemizde yaz-kış demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol medeniyettir anlayışımız ile vatandaşlarımızın kolay ulaşım sağlaması adına parke taşı döşeme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizde bulunan tüm su kanallarımız yenilenerek daha güzel bir görünüşe kavuşuyor. Gerekli olan noktalarda ise ek su kanalları da yapıyoruz. Her mahallemize en iyi şekilde hizmet veriyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi