Başkan Sarı, Milletvekili Özkaya’ya TOKİ’ye yapılacak olan Sağlık Ocağı için proje sundu

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, resmi bayramlaşma programı kapsamında İlçemize gelen Milletvekili Ali Özkaya’ya İlçemiz Fatih Mahallesi (TOKİ)’ye yapılacak olan Sağlık Ocağı için belediye olarak hazırlamış olduğumuz projeyi sundu.

“FATİH MAHALLEMİZ’DE SAĞLIK OCAĞI İHTİYAÇ HALİNE GELMİŞTİ”

İlçemiz Fatih Mahallesine TOKİ tarafından yapılan 819 konut ile birlikte büyük bir nüfusun oluşması dolayısıyla ihtiyaç haline gelen Sağlık Ocağının yapılması için belediye olarak hazırlamış olduğumuz projeyi sunan Belediye Başkanı Nihat Sarı, Milletvekili Ali Özkaya’ya projemiz hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu.

Milletvekili Ali Özkaya projenin hayata geçirilmesi için ilgili kurumlar ile gerekli görüşmelerin yapılacağının ve Fatih Mahallemize sağlık ocağının kazandırılacağının müjdesini verdi.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİN ÇÖZÜME KAVUŞMASI İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ”

Fatih Mahallemizin Sağlık Ocağı ihtiyacının giderileceğini belirten Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinliyor, Milletvekilimiz ve ilgili kurumlarımızla gerekli çalışmaların yapılması için görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak Fatih Mahallemize hazırlamış olduğumuz Sağlık Ocağı projemizi Milletvekilimize sunduk. İnşallah en kısa zamanda gerekli görüşmeler yapılarak çalışmalara başlanacak. Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi