Başkan Sarı, “İtfaiyemiz Başarılı bir şekilde çalışıyor”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün 2020 faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Nihat Sarı açıklamasında; “Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için mesai saati gözetmeksizin görev yapan Dinar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yoğun bir yılı geride bıraktı. Ekiplerimiz, 2020 yılında 185 olaya anında müdahale ederek, büyük bir başarıya imza attı.

7 gün 24 saat esasına göre görev yapan itfaiye ekipleri, yıl içerisinde 23 itfaiye personeli, 4 itfaiye aracı, 1 Kaza kırım müdahale aracı ve Afyonkarahisar AFAD İl Müdürlüğünden alınan Kaza kırım aracı olmak üzere toplam 6 araç ile 140 tane yangın, 32 trafik kazası,7 tane hayvan kurtarma ve 6 asansör kurtarma olmak üzere toplamda 185 olaya müdahale etti.

İtfaiye Müdürlüğü’nün 2020 yılını çok verimli geçirdiğini belirten Belediye Başkanımız Nihat Sarı şu ifadeleri kullandı; “İtfaiye Müdürlüğümüz başarılı bir yılı daha geride bıraktı. Ekiplerimiz 2020 yılında meydana gelen yangın ve hayvan kurtarma gibi olaylara anında müdahale etti. AFAD İl Müdürlüğünden protokol ile teslim alınan kaza öncü aracı ile Sıkışmalı araç kazalarına ilk müdahale ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Yıl boyunca herhangi bir aksaklığa mahal vermeden, zamanında olaylara müdahale ile başarılı işler yaptılar. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için mesai gözetmeksizin çalışan ekiplerimiz, özverili bir şekilde görevlerini icra ediyorlar. İtfaiye Müdürlüğü personelimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi