Başkan Sarı ilk mahalle toplantısını gerçekleştirdi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı her mahalledeki vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemek amacıyla düzenlenen mahalle toplantılarının ilkini Konak Mahallesinde gerçekleştirdi.

İlçemiz Konak Mahallesinde gerçekleştirilen ilk toplantıya Belediye Başkanımız Nihat Sarı ile beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Yıldız, Lütfi Sarıkaya, Belediye Birim Amirleri, Konak Mahallesi Muhtarı Vasfi Gültaş ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Sarı yaptığı konuşmasında, “Daha öncede belirttiğim gibi, mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Burada amaç, muhtarlarımızın da katılımları ile mahallelerimizin sorunlarını yerinde öğrenmek ve vatandaşlarımızın bizlerden taleplerini bire bir almak. İlk toplantımızı siz değerli konak mahalle sakinleri ile gerçekleştirdik. Güzel ve karşılıklı istişarelerde bulunduğumuz bir toplantı oldu. Mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinledik ve gerekli notlarımızı aldık. Konak mahallemizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan doğalgazı 2020 yatırımı arasına aldırdık. İnşallah Dinarımızı her birlikte çok daha yaşanılır bir ilçe haline getireceğiz. Konak mahallemizde çalışmalarımıza pazartesi gününden itibaren başlıyoruz. Ben bu vesile ile muhtarımıza ve siz değerli konak mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri istek ve taleplerini gerekli birim amirlerine iletilmesinin ardından mahalle toplantısı son buldu.

Editör: Haber Merkezi