Başkan Sarı, “Dinarımızın tarihi ve tanıtımıyla ilgili yazılan her esere destek veriyoruz”

Belediye Kültür Hizmetleri kapsamında kitabı basılan Araştırmacı Gazeteci Yazar Hilmi Çalışkan, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya ilçemiz ile ilgili yazmış olduğu “Köşe Yazılarıyla Hilmi Çalışan-6 “ adlı kitabını hediye ederek teşekkür etti.

Yazar Hilmi Çalışkan’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Kültürel değerlerimize sahip çıkmanın en iyi yolu Bizi biz yapan değerlerimizin yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlayan kuruluşlarımızın çalışmalarını her zaman desteklemektir. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Dinarımızda kültür sanat adına güzel hizmetlere imza atmaya çalışıyoruz. İlçemizin kültür, sanat ve ilim hayatına katkı sunan, hizmet eden her oluşumun yanındayız ve yanında olacağız. Çünkü bizler konusu Dinar olan her türlü kültür, sanat ve ilmi esere ve bu değerli eserleri yazanlara, şairlere her zaman sahip çıktık ve bundan sonrada çıkmaya devam edeceğiz. İlçemizin kültürüne katkıda bulunan bütün yazarlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Araştırmacı Gazeteci Yazar Hilmi Çalışkan ziyareti sırasında yapmış olduğu konuşmada; “Yazmış olduğum kitaplar bugün belki bir şey ifade etmeye bilir ama gelecekte her bir kitap tarihi bir belge olarak aranacaktır. Bizler elimizden geldiğince ilçemizin ekonomisi, siyaseti, kültürü ve tarihi ile ilgili kitaplar yazmaya devam edeceğiz. Daha önce yazmış olduğum kitaplardan 1-2 ve 5. Kitaplarımın tamamı tükenmiştir. Şuanda ise elimde 3-4 ve son olarak yazdığım 6. kitabım bulunmaktadır. İsteyen vatandaşlarımız ücretsiz olarak şahsımdan temin edebilir. Dinar dışında olanlar bu üç kitabı bedelsiz olarak kargo ödemeli isteyebilirler. Bu duygu ve düşüncelerle Dinar’ın sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için gece gündüz emek sarf eden Sayın Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ediyorum. Sayın Başkan’a Yapmış olduğu ve yapacak olduğu çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi