Başkan Sarı, “Dinar stadyumu yenilenecek”

Afyonkarahisar Süper Amatör Liginde oynayan Dinar Belediye Spor ’un genel kurul toplantısı Dinar Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti.

Divan Heyeti Başkanlığını Mustafa Karahan’ın, divan katipliklerini Mürsel Aygün ve Mehmet Uysal’ın üstlendiği genel kurul toplantısı saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Gündem maddelerinin okunmasının ardından yeni yönetimin açıklanmasıyla birlikte bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Kulüp Başkanı Fahri Gündüz “Öncelikle kulübümüze her türlü desteği sağlayan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya şahsım ve yönetimimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah Dinar Belediye Sporumuz her branşta büyük başarılara imza atacaktır. Bu vesileyle kulübümüze geçmişten günümüze emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Genel Kurul toplantımıza katılan herkese teşekkürler.” dedi.

“Valimiz Gökmen Çiçek’ten stadyumun yenilenmesi için söz aldık”

Teşekkür konuşmasının yapılmasının ardından Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada büyük bir müjde açıkladı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Öncelikle güven tazeleyerek yeniden Kulüp Başkanı olan Fahri Gündüz’e ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyor, kulübümüze bugüne kadar emek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçe Stadımıza sentetik çim, etrafına yürüyüş yolu, ışıklandırma çalışması ve futbolcularımızın, gençlerimizin spor yapabileceği Halı saha için Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile bir görüşme gerçekleştirdik. Stadımızın daha modern bir görünüme kavuşması için destek vereceğini ve İlerleyen aylarda ödeneğinin ayrılacağının sözünü aldık. Bizler her zaman Dinar Belediye Sporumuzun yanındayız ve destekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi