Başkan Sarı, “Dinar Organize Sanayi Bölgemiz birçok yatırımcıya ev sahipliği yapıyor”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek başkanlığında İlçe Kaymakamları ve Belediye başkanlarının katılımıyla Valilik toplantı salonunda OSB’lerde genişleme ve istihdamın arttırılmasına yönelik düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda ilçelerde bulunan OSB’lerin mevcut durumu ve yatırımcı kazandırılması adına yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda İlçemiz Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapılan konuşmalarda Valimiz Gökmen Çiçek ilçemizde yapılacak olan yatırımlarda her zaman destek vereceğini belirtti.

Toplantıda Belediye Başkanı Nihat Sarı yaptığı konuşmada; “İlçemizde Organize Sanayi Bölgemiz her geçen gün büyüyor ve yeni yatırımcılara ev sahipliği yapıyor. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’ten OSB’mize her zaman destek olacağına dair söz aldık. İnşallah hep birlikte ilçemizde OSB’mize yeni yatırımcılar kazandırarak istihdamı arttıracağız. Destekleri dolayısıyla Valimiz Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

İstek ve temennilerin alınmasıyla toplantı son buldu

Editör: Haber Merkezi