Başkan Sarı, “Deprem Evlerimizin blok ve dış kapı tabelalarını yeniliyoruz”

Dinar’da pandemi döneminde deprem evlerine ambulansların adreslerde yaşanan karışıklıklardan dolayı ulaşımda zaman kaybı yaşamaması ve eve paket servis, kargo vb. işletmelerin sipariş götürürken sıkıntı yaşamaması için Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla ekiplerimiz tarafından dış kapı ve blok numaralarının yazılı olduğu yeni tabelalar deprem evlerinin girişlerine asılmaya başlandı.

Çalışma kapsamında toplam 160 deprem bloğuna yeni tabela asılacak. Tabelaların asılması sırasında deprem evlerinde oturan vatandaşlarımız yapılan çalışma dolayısıyla Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, yapılan çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada; “İlçemizde bulunan 160 deprem bloğuna dış kapı numarası ve blok ismi yazılı olan yeni tabelalar ekiplerimiz tarafından asılıyor. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışma ile pandemi döneminde özellikle sağlıkçılarımızın evlere ulaşım sağlarken adresleri daha kolay bulması ve müdahalede gecikmenin önlenmesi adında çalışmamızı başlattık. Yapılan çalışma ile ayrıca Deprem evlerimizin blok ve dış kapı numarası karışıklıkları da ortadan kalkmış olacak.” dedi.

Editör: Haber Merkezi