Başkan Sarı'dan Üniversiteye Büyük Destek

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu tarafından Endüstriyel Tasarım Bölümü Atölyesi için talep edilen malzemeler teslim edildi.

Malzemelerin teslim edilmesinin ardından Dinar UBYO Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Efe ve Dr. Öğr. Üyesi Volkan Göçoğlu Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Belediye olarak her zaman eğitime desteğimizi sürdüreceğiz. Üniversitemizin talep etmiş olduğu malzemeler belediyemiz tarafından satın alınarak üniversitemize teslim edilmiştir. Amacımız ilçemizde eğitimin kalitesini arttırmak ve üniversite öğrencilerimizin ilçemizi tercih etmesine bir nebze olsun katkı sağlamaktır. Daha öncede KYK yurdundan öğrencilerimizin üniversiteye ulaşımını ücretsiz servis tahsis ederek sağlamıştık. Ayrıca üniversitemizin Endüstriyel Tasarım Bölümünde ihtiyaç duyulan Elmas Testereli Metal Kesme Makinesi, Kaynak Makinesi, 2 adet 3D Yazıcı, PVC Boru Kaynak Makinesi, Hidrolik Boru Bükme makinesi, Avuç Taşlama Makinesi, El aleti çantası (Lokma takımları, alyan anahtar vs.) ve Lazer Kesim makinesi satın alarak gerekli desteği sağladık. Bugün Endüstriyel Tasarım Bölümü Atölyesine alınmış olan malzemelerin öğrencilerimize ve üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi