Başkan Sarı, "Çevre Temizliğine dikkat etmeliyiz"

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ülkemizde eş zamanlı olarak yapılan ve ilçemizde gerçekleşen "İlk Adım Çevre Yürüyüşü ve Temizlik" etkinliğine katıldı.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Kaymakam Refiki Tolga Turan, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Ilçe Tarım Müdürü Yavuz Karakuyu, İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, daire amirleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Dinar Gar Parktan başlanarak Cumhuriyet Meydanına kadar yapılan yürüyüş esnasında çevre temizliği yapıldı.

Yapılan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Vatandaşlarımıza Çevre temizliği bilincini aşılamak adına ülkemiz genelinde düzenlenen etkinlik kapsamında ilçemizde önemli bir konuya dikkat çektik. "Temiz İnsan Temiz Çevre" anlayışımızla Belediye olarak daha Temiz ve yaşanabilir bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu bağlamda temizlik ekiplerimiz ilçemiz genelinde gerekli temizlik çalışmalarını düzenli olarak yapıyor. Böyle güzel bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımızı tebrik ediyor, etkinliğe katılan tüm herkese teşekkür ediyorum"dedi.

Editör: Haber Merkezi