Başkan Sarı, "Bir projemizi daha hayata geçirdik"

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan Salı Pazarı Revize Projesi kapsamında Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarının tamamlanmasının ardından esnafların yerleşim düzenin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi; Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe, Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Er, Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ve hak sahibi esnafların katılımıyla Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarında gerçekleşti.

Kura öncesinde pazar yerinin tüm esnaflara hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün belkide birçok ilçede bulunmayan modern, hijyenik Yoğurt, Peynir ve Zeytin pazarımızı ilçemize kazandırarak, esnaflarımızın yer düzenini kura ile belirliyoruz. İnşallah haftaya esnaflarımız yeni yerinde satışlarını yapacaklar. Bu güzel pazar yerimizin esnaflarımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. "dedi.

Yoğurt, Peynir ve Zeytinci esnaflarının ise daha önce dışarıda hava şartları kötü olduğunda çok büyük mağduriyetler yaşadıklarını şimdi ise belediye tarafından kazandırılan pazar yeri ile büyük bir mağduriyetin giderildiğini ayrıca yer düzenin kura ile ayarlanması ile bir çok haksızlığın önüne geçildiğini ifade ederek pazar yerini ilçeye kazandıran Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi