Başkan Sarı, “Belediyemizin daimi işçilerini enflasyona ezdirmedik”

Dinar Belediyesi ile Hizmet-İş sendikası Denizli Şube Başkanlığı arasında Belediyemizde çalışan daimi işçilerimiz adına 2 yıllık Toplu Iş Sözleşmesi imzalandı.

Sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Belediyemizde çalışan İşçilerimizi enflasyona ezdirmedik, Belediyemizin imkânları dâhilinde bizlere emek veren işçi kardeşlerimize ücret artışı yapıldı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sendika Başkanı Sezai Söylemez ise konuşmasında; “Belediye Başkanımıza işçimizin ve emekçimizin anlının teri kurumadan emeklerinin değerini verdiği için teşekkür ediyorum. Masada biten sözleşme her zaman taraflarca kazanım olmuştur. Sendikamıza Dinar Belediyesi emekçi kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

Toplu iş sözleşmesi Müzakerelerinde hazır bulunan işyeri Baş Temsilcimiz Şeref Başoğlu tüm işçiler adına Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ederek tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun. Nihat Başkanımız her zaman işçi ve emekçisinin yanındadır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi