Başkan Sarı, 2021 yılı Motokros Lansmanına katıldı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 1-5 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar motor sporları merkezinde bu yıl 3. kez düzenlenecek olan Motokros Dünya Şampiyonası’nın 2021 yılı tanıtım toplantısına katıldı.

Tanıtım toplantısı; Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Motorsiklet Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar, bazı ilçe belediye başkanları ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konuşmaların yapılmasının ardından eylül ayında gerçekleştirilecek olan Motokros Dünya Şampiyonasında yapılacak olan etkinlikler ve faaliyetler ile ilgili hazırlanan video sunumları gerçekleştirildi. Günün anısına toplu fotoğraf çekilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Lansman toplantısı sonrası bir açıklama Belediye Başkanı Nihat Sarı, “İlimizin tüm Dünya’ya tanıtılması adına düzenlenen bu güzel organizasyonun tanıtım toplantısına davet üzerine katılım sağladık. İlimizin ve ilçemizin tanıtılması adına düzenlenecek olan tüm etkinliklerde belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan Motokros Dünya Şampiyonası ilimize hayırlı olsun”

Editör: Haber Merkezi