Başkan Saffet Acar’dan Umut Gazetesine Ziyaret

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Umut Gazetesinin kuruluşunun 13. yılı münasebetiyle gazeteye bir ziyaret gerçekleştirdi.

İmtiyaz sahibi Ziya Aktaş ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz ile görüşerek tebriklerini ileten Başkan Acar, Umut’un ilçede çok faydalı işlere imza attığını ifade ederek şunları söyledi, “Gerçekten de ilçenin sesi, kulağı, gözü her şeyi oldunuz. Taraf tutmadan herkese eşit mesafede oldunuz. Bundan sonraki yapacağını çalışmalarda da başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Gazetemiz sahibi Ziya Aktaş ise, tarafsız yayın anlayışı içerisinde basın hayatına devam edeceklerini, bütün siyasi görüşlerin, sosyal kültürel ve sanatsal bütün etkinliklerin gazetede yer alacağını söyledi.

Yazı İşleri Müdürümüz İsmail Yılmaz ise, kurulduğu günden bugüne Umut gazetesinin siyasi yan ve taraf olarak, hedef göstererek hiçbir şekilde haber yapmadığını ve bundan sonra da yapmayacağını vurgulayarak, “İlçemizin menfaatleri doğrultusunda kendi çizgimizi koruyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi