Başkan Nihat Sarı, Adım Adım 2023 Toplantısına Katıldı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçede gerçekleşen Adım Adım 2023, İlçe, İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısına katıldı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla başlatılan Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantıları kapsamında Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleşen toplantıya katıldı.

MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar, MHP MYK Üyesi Volkan Dudu ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan'ın katılımıyla gerçekleşen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı.

Toplantıda gerçekleşen konuşmalar kapsamında Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı bir konuşma gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Nihat Sarı konuşmasında; "Öncelikle toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hepiniz Hoşgeldiniz şeref verdiniz. Cumhur ittifakının Afyonkarahisar'da Ak Parti Belediye Başkanıyım. Cumhur ittifakının özünü en iyi icra edenlerden bir tanesiyim. Bu toplantıda ki en büyük hedefimiz 2023’ü hep birlikte birlik beraberlik içerisinde başarıyla geçirmektir. Bizlerde görevimizin başındayız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Nihat Sarı, toplantıya katılan Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy'a kahve takımı seti ve MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar ile MHP MYK Üyesi Volkan Dudu'ya Dinar’ın simgesi Suçıkan’ın saatini hediye ederken MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan ise MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a ve katılım sağlayan Milletvekillerine hediye takdiminde bulundu.

Editör: Haber Merkezi