Başkan Er:”Eğitim-Öğretime Çok nem Veriyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Dinar İlçe Başkanı İdris Er ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Uysal, Ziya Aktaş, Ramazan Şahin, Galip Uluağaç ve Belediye Meclis Üyesi Osman Duman Dinar’da bulunan eğitim kurumlarına ve diğer kamu kuruluşlarına birere ziyaret gerçekleştirdiler.

Dinar’da 3 yıldır eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden Özel Ünal Yılmaz kolejini ziyaret eden Ak Parti heyeti burada Okul Müdürü Ünal Yılmazile görüştü. Eğitimin çitasının nasıl yükseleceği, Dinarlı çocukların daha iyi ortamlarda okuyabilmelerine ne gibi katkıların sağlatılabileceğiyle alakalı konuların görüşüldüğü ziyarette Ünal Yılmaz kolej ile alakalı bazı bilgiler vererek çalışma şekillerinden bahsetti.

Kendisinin de aynı zamanda bir eğitimci olması nedeniyle eğitim ve öğretime çokönem verdiğini her fırsatta dile getiren Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er okullara yönelik yapılan ziyaretlerde şunları söyledi, “Bu güzel ilçe, bu güzelim okullar ve öğrenciler hepimizin. Dinar’da eğitim ve öğretime çok önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi yerlere gelmeleri adına yapılacak olan bütün çalışmalarda destek vereceğiz. Bu bağlamda siz değerli eğitimcileri kutluyor, eğitim-öğretim konusunda bizlere ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

Ak Parti Heyeti Özel Kolej ziyareti akabinde Fatih Orta Okulu Müdürü Murat Nail Üner’i, Yunus Emre İlk Okulu Müdürü Aynur Acar’ı, okullarında ziyaret ettiler.

Eğitim ziyaretlerini tamamlayan Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve ekibi daha sonra İlçe Müftüsü Şahin Yaşar’ı, Dinar Tren Garı Şefi Süleyman Şentürk’ü makamlarında ziyaret ettiler.

Editör: Haber Merkezi