Başkan Er, “İlçemize yatırım yapanların, yapacakların arkasındayız”

Dinar Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) penye üzerine dikim yapan Mufy Konfeksiyonu ziyaret eden Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er ve Yönetimi 115 kişinin çalıştığı atölyeleri yerinde inceledi.

İlerleyen zamanlarda 250 kişiyi istihdam etmesi beklenen Mufy Konfeksiyon sahibi Yücel Bal ile görüşen Ak Partililer burada konfeksiyonun çalışma şekli hakkında bazı bilgiler edindiler.

Yücel Bal amaçlarının Dinar ve bölgesinde çok daha fazla kişiye iş vermek olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Şimdilik 115 kişi çalışmakta, ancak bu sayı 250’ye ulaşabilir. Merkezimiz İstanbul’dadır. Bütün Dinarlı kardeşlerimizin bu işletmeye sahip çıkması gerekmekte. Biz her şeyi kendimiz yaptık, bu işletmeye ait olacak şekilde yer de satın aldık. Ülkemizde istihdam da tekstilin yeri çok büyüktür. Biz tekstil şirketi olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. En riskli işlerden bir tanesi olan tekstil işletmelerinde işçilerin her şeyinden siz sorumlu oluyorsunuz. İşçilerin maaşları, sigortaları, sağlıkları ve yemeği gibi birçok sorumluluğumuz var. Dinar’da çevre köylerimizi gezdik. Amacımız daha fazla kişiyi istihdam etmek. Ürettiğimiz mallarımızı İngiltere ve İspanya’ya gönderiyoruz. İlerleyen dönemde ise Amerika projemiz olacaktır” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve yönetim kurulu üyeleri Mufy Konfeksiyonun üretim bölümlerini gezerek bazı incelemelerde bulundu. İdris Er ilçede işsizliğin sona ermesi adına kendilerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydederek şöyle konuştu, “İlçemizde 25 yıldır milletvekili yoktu. Ancak son seçimlerle birlikte Dinarlı bir vekilimiz oldu. İlçenin ve köylerimizin kalkınması için yapılacak olan bütün siyasi işleri gerçekleştiriyoruz. İstihdam ve işsizliğin sona ermesi konularında bize düşen görevi en iyi bir şekilde yerine getireceğiz. İlçemize kim yatırım yapıyorsa bizler onun arkasındayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi