Başkan Ceylan Dualarla Defnedildi

Dinar’da 1987 yılından bu güne 32 yıl boyunca Dinar 16 nolu Taşıyıcılar kooperatifinin yönetim kurulu başkanlığını yapan, herkes tarafından sevilen ve sayılan başkanı Şeref Ceylan Afyonkarahisar’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Adı Cumhuriyet Halk Partisiyle (CHP) özdeşleşen, CHP’den Afyonkarahisar Milletvekili adayı olan, ömrünü siyasete ve partisine adamış, çizgisinden hiçbir zaman ödün vermemiş olan Başkan Ceylan geçirdiği bir rahatsızlık yüzünden tedavi olmaktaydı.

Dinar’a 20 Milyon TL girdi sağlayarak taşıyıcılar kooperatifi bacasız bir fabrika durumuna getiren Şeref Ceylan, 66 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Başkan Ceylan’ın cenaze namazı 05.08.2019 pazartesi günü Ulu Camiinde kılındı. Dinar’a bağlı Çobansaray Köyünde defnedilen Ceylan’ın cenaze merasimine çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleşen Cenaze merasimine, Dinar Kaymakamı Selami Kapanaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Belediyesi eski Başkanı Saffet Acar, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, MHP Dinar ilçe başkanı Mustafa Karahan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi