BAŞKAN ACAR’DAN TÜRK EĞİTİM SEN ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİ

Dinar ilçe merkezi ve çevresinde görev yapan Türk Eğitim Sen üyesi öğretmenlerine ve ailelerine Alzheimer evi eski Meteoroloji binası bahçesinde Başkan Saffet Acar’dan iftar yemeği verildi.
Programa tam katılım olurken, Afyonkarahisar Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar İl Başkanı, Dazkırı ilçe başkanı, Başmakçı ilçe başkanı Evciler ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Türk Eğitim Sen Dinar ilçe Başkanı Ömer Cebe açılış konuşmasında şunları söyledi; “Dinar Belediyesi ve Türk Eğitim Sen iş birliği ile hazırlanan iftar programımıza hoş geldiniz. İftar programımızı düzenlenmesini sağlayan eğitim aşığı, gönül insanı bizlerin her zaman destekçisi ve yardımcısı olan Dinar Belediye Başkanım Saygıdeğer Saffet Acar beyefendiye huzurlarınızda teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Dinar Belediyesi ve Türk Eğitim Sen iş birliği ile hazırlanan iftar programımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Belediye Başkanı Saffet Acar ise hoş geldiniz diyerek konuşmasında şunları söyledi; “Ben sizleri çok seviyorum, sizler ile olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Dolayısıyla bu iftar yemeğimizi bizleri kırmayıp bu davetimize kabul etmenizden dolayı da sizlere minnettarım. Şunu iyi bilmenizi istiyorum, bu sendikamıza bağlı tüm öğretmenlerimizi bu sendikada oldukları için de kutluyorum bu bir yürek işidir. Bizler her zaman doğru olanı yapmaya gayret ettik bundan sonrada inşallah doğru olanı her zaman yapacağız. Öğretmen sözcüğü her zaman söylüyorum ciltlere sığmaz, ben siz değerli öğretmenlerimizin ger zaman yanındayım arkasındayım emrindeyim.” Dedi
Türk Eğitim Sen Dinar eski Başkanı Mahmut Taşkoparan’a yıllarca vermiş olduğu hizmetten dolayı ve Belediye Başkanı Saffet Acar’a eğitime yapmış olduğu destek ve yardımlarından dolayı plaketleri takdim edildi.
 
Editör: Haber Merkezi