Başkan Acar’dan Sanayi Esnafına İftar Yemeği

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, seçildiği günden bugüne her Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar sofrasını bu kez de Yeni Sanayi Esnafı için kurdu. Belediye Başkanımız Saffet Acar erken saatlerde salona gelerek sanayi esnaflarını tek tek kapıda karşıladı.

Iyaş Gold Plaza düğün salonunda kurulan iftar sofrası yeni sanayi esnafının çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşti. Gazi Yılmaz tarafından okunan Ezan ve Dua ile oruçlarını hep birlikte açtılar. Belediye Başkanı Saffet Acar düzenlediği iftar yemeğine katılan tüm esnafları masalarını gezerek birebir ilgilendi. Başkan Acar gerçekleşen programda yaptığı konuşmada “ Ben bu birliktelikten dolayı tüm sanayi esnafımıza bu iftara katılımından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde davetimize icabet ettiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Tabi sanayi esnafı olmazsa olmazı sizler olmasanız ekonomi olmaz sizler hem Dinarımızın hem de Türkiye ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz. Emeklerinizle çalışkanlığınızla Dinarın yüzünü güldürüyorsunuz. Bende bir esnaf olarak gerçekten sizlerle onur duyuyorum gurur duyuyorum. Her zaman yanınızdayım, arkanızdayım, emrinizdeyim. Dolayısıyla cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın tutuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin. On gün sonra bayram sağlık, sıhhat, huzur dolu nice bayramlar diliyorum.” Dedi.

Gerçekleşen iftar programına; Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar, İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar, çok sayıda esnaf ve aileleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi