Başkan Acar’dan personeline iftar yemeği

Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan personel iftar yemeği, bu yıl Dinar Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

Belediyemiz tarafından her yıl Ramazan ayında yapılan iftar programları kapsamında; merkez mahalle muhtarları, yerel basın mensupları, meclis üyeleri, belediye personeli, engelli vatandaşlarımız, şehit yakınları ve gazilerimiz Suçıkan Park tesislerinde ağırlanıyordu. Bu yıl Ramazan ayı programında ise iftar programları Dinar Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

Personel iftar yemeği programına tüm belediye personeli aileleri ile birlikte katıldı. Belediye Başkanı Saffet Acar, programa gelen tüm personelin masalarına ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

Başkan Saffet Acar yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; “Ramazan’ın yarısını geride bıraktık gerisine sağlık, sıhhat, huzur, barış içerisinde eriştirmeyi nasip eylesin. Biliyorsunuz ki bu aylar son derece önemli aylar. Bu aylarda ekeceğimizi inşallah biçeceğiz. Değerli dostlarım, değerli çalışma arkadaşlarım Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben eşinizle dostunuzla nice nice Ramazanlara diyor, hepinize saygılar sunuyorum.” Dedi.

Başkan Acar tarafından yapılan konuşma akabinde İlan Memuru Gazi Yılmaz tarafından dua yapıldı. Personel iftar yemeği programı sonrasında Başkan Saffet Acar tüm personeli yolcu ederek uğurladı.

Editör: Haber Merkezi