Başkan Acar’dan Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

2014-2019 yılları arasında gerçekleştirilen son belediye meclis toplantısı Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar başkanlığında toplandı.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yılın son meclis toplantısında Belediye Meclis Üyelerine teşekkür plaketi verdi. Beş yıl boyunca iyi ve kötü günde birlik ve beraberlik içerisinde belediyede alınacak kararların alındığı son meclis toplantısında üyeler onure edildi. Başkan Acar plaket töreninde yaptığı konuşmasında, son toplantıya başkanlık etmekten çok mutlu olduğunu, son beş yıl içerisinde en iyi kararları alarak ilçe menfaatine çalışıldığını, bu süre zarfında en iyi belediye hizmetlerinin sunulduğunu söyledi. Asıl amacın Dinar’a hizmet etmek olduğunu da kaydeden Acar şunları kaydetti, “İçinizde 10 yıl boyunca mecliste çalıştığımız arkadaşlarımız var. Dinar belediyemizde hep birlikte vatandaşlarımıza son derece kaliteli bir hizmet sunduk. Ben bütün meclis üyelerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür sunuyorum. Benden yana hakkım helal olsun, sizlerde haklarınızı helal ediniz” dedi.

Belediye Meclis Üyeleri de Belediye Başkanı Saffet Acar’a aldıkları plaketlerden ötürü teşekkür ederek, 5 yıllık dönem içerisinde bütün üyelerin Dinar için elini taşın altına koyduğunu ifade ederel, ilçeye hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu söylediler.

Editör: Haber Merkezi