Başkan Acar’dan Antrenörlere İftar Yemeği

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, geleneksel iftar yemeklerinde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar şubesi yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Suçıkan Park Tesislerinde verilen iftar yemeğine Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser, Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar, Sandıklı, Ballık, Dinar, Başmakçı ve Dazkırı’da bulunan futbol antrenörleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Başkan Acar; “Bugün sizlerle bu sofrada olmaktan sonra derece mutluyum. Çünkü siz gençlerimiz için çalışıyor onları kötü alışkanlara bulaşmamaları için spor yapmalarına yardımcı oluyorsunuz. Her zaman sizlerin yanınızdayım, arkanızdayım. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.” Dedi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser ise yaptığı konuşmada; “ Bu güzide günde Afyonkarahisar’dan bizi davet edip, misafir ettiği için yönetim kurulu üyelerim adına sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle dostluklar ebedi kalsın. Sizlerin yeri bizim yanımızda farklıdır. Hepinize teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun. Bizde bir abimiz olarak her zaman onun yanındayız.” Dedi.

Program Başkan Acar’ın iftar yemeğine gelen dernek üyelerine hediye takdimi sonrasında hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi