Başkan Acar’a Pazar Yerinde Yoğun İlgi

Dinar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar, seçim çalışmaları ve ziyaret programları çerçevesinde her hafta Salı günleri kurulan Salı Pazarını ziyaret ederek esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu.

Pazar esnafının ve vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Acar, yeni Salıpazarı projesinin hazır olduğunu seçimlerden sonra ilk icraatlarının bu iş olacağını söyledi.

Yaklaşık 5 yıldır Salı Pazaryerinin kamulaştırma işlemleriyle uğraştıklarını da kaydeden Başkan Acar şunları söyledi, “Siz değerli Dinarlılara en iyi hizmeti sunmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Aslında şimdiye kadar pazaryerimizi çoktan yapmış olacaktık. Ancak bir baktık ki Pazar yerinin tapusu belediyenin üzerinde değil şahısların üzerinde çıktı. Hemen bununla alakalı kamulaştırma çalışmalarına başladık. Şahsı bulduk parasını ödeyerek anlaştık. Sonra yine Pazar yerinin içerisinde küçük küçük başka parseller çıktı. Biz bu sorunları da yaklaşık 2 yıl içerisinde çözdük. Sonra hazineye ait olan bir parça yer daha ortaya çıktı. Bunu da hazineden belediyeye kazandırdık. Sonra Devlet Su İşleri orada Menderes suyu geçiyor dedi. Sonra bazı görüşmelerimiz sonucunda bu işi de hallettik. Son olarak ise Salıpazar yerinin ortasından fay hattının geçtiği tespit edildi. Hemen çalışmalara başladık zemin etütlerini yaptırırdık. Şu an Salıpazar yerimiz her şeyiyle yapılmaya hazır. İnşallah seçimlerden hemen sonra yapacağız” dedi.

Pazar Esnafı ver Vatandaşlar Aydınlanmış Oldu

Salıpazar yerinin şimdiye kadar yaşanan sorunlarıyla alakalı bilgi sahibi olan vatandaşlar, Saffet Acar’a teşekkür ederek şunları söyledi, “Sayın başkanımızın Dinar’a ve Dinarlılara yaptıkları ortada. Herkese yardımcı ve destek olan, garibanın babası, eğitim destekçisi ve halkını çok seven bir anlayış içerisinde olduğu için teşekkür ediyoruz” dediler.

Vatandaşlardan Başkan Acar’a Yoğun İlgi

Salı Pazar yerinde kadınların yoğun ilgisi ile karşılan Başkan Acar bütün seçmenlere teşekkür etti. Vatandaşlar her zaman Başkan Acar’ın yanlarında olduğunu belirterek, 31 Mart seçimlerinde kesinlikle destekleyeceklerini söylediler.

Hatıra fotoğrafı çektirerek Başkan Acar’a oy sözü veren vatandaşlar, iyi günde, kötü günde her daim yanlarında olan Belediye Başkanı Saffet Acar’ı destekleyeceklerini kaydettiler.

Editör: Haber Merkezi