Başkan Acar yüzme kursu öğrencilerini ziyaret etti

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak açılan yüzme kursunu ziyaret ederek kursa katılan öğrencilerle görüştü.

Her yıl Dinar Belediyesi tarafından Suçıkan Park Yarı Olimpik yüzme havuzlarında düzenlenen yüzme kursu, bu yılda aksatılmadan devam etti. Belediye web sitesi ve ilan yolu ile kursun vatandaşlara duyurulması sonrasında 120 öğrenci velisi ile belediyeye gelerek kurs kaydı yaptırttı. Yüzme kursunda antrenörlerden bilgi alan ve öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Acar yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Havuz ücreti dışında tüm kurs masrafları ve yol ulaşım servisi belediyemiz tarafından karşılanıyor. Bu çocuklarımızın arasında deniz görmeyenler mevcut. Biz bu yavrularımıza profesyonel yüzme hocaları eşliğinde ücretsiz yüzme kursu veriyoruz. Çocuklarımızın yüzünde ki mutluluğu görünce çokta iyi işler yaptığımızı anlıyoruz. Dinar’da yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın, eğer halen yüzme kursumuza gelmek isteyen öğrenci varsa belediyemize müracaat etsin” dedi.

Kurs hocalarından alınan bilgiye göre, kursiyer 120 öğrencinin iki guruba ayrıldığı ve öğrencilere Isparta’dan gelen üç profesyonel yüzme antrenörleri tarafından eğitim verildiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi